Ledige stillinger

Udskriv Del på

KORA søger analytisk skarp praktikant med interesse for økonomi og styring i kommuner og regioner

Vil du være med helt fremme i krydsfeltet mellem analyse og forskning? Så har du muligheden som praktikant i KORA! Klik her for at læse hele opslaget.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 29. marts 2017 kl. 12.00.

 

KORA søger studentermedhjælpere med stærke kvalitative eller kvantitative kompetencer og interesse for den offentlige sektor

Vil du være med til at foretage analyse og forskning, der kræver et solidt kendskab til kvalitative og/eller kvantitative metoder? Så har du muligheden som student i KORA! Klik her for at læse hele opslaget.

Ansøgningsfrist: Fredag den 31. marts 2017 kl. 12.00.

 

KORA søger medarbejder til rehabiliteringsområdet

Vil du være med til at kvalificere kommunernes arbejde med rehabilitering på social-, psykiatri- og ældreområdet ved anvendelsesorienteret analyse og forskning? Har du stærke metodiske kompetencer og dybdegående indsigt i hvad der skal til for at skabe forandring? Klik her for at læse hele opslaget.

Ansøgningsfrist: Mandag den 17. april 2017 kl. 12.00.

 

KORA søger medarbejdere til registeranalyser

Har du lyst til at være med på holdet i et af Danmarks stærke registerforskningsmiljøer? Vil du medvirke til at udvikle velfærds- og politikområder i den offentlige sektor ved brug af kvantitative metoder på et højt fagligt niveau? Så er du måske vores nye kollega. Klik her for at læse hele opslaget.

Ansøgningsfrist: Mandag den 24. april 2017 kl. 12.00.