KORA og SFI er fusioneret. Vores nye navn er
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Se mere på vive.dk

Eksperter på området

Udskriv Del på
KORA har fokus på lokaldemokratiets tilstand op til kommunal- og regionsvalget. Hvordan står det til med borgernes interesse for lokalpolitik, lokalpolitikernes indflydelsesmuligheder, deres relation til forvaltningen, Folketinget og borgerne? Her finder du nogle af KORAs eksperter på området.

Lene Holm Pedersen

Har været med til at foretage undersøgelser af lokalpolitikernes rolle og råderum både i 2009 og 2013. Har desuden i sin forskning bl.a. fokus på afbureaukratisering, styring og motivering af offentligt ansatte samt borger- og brugerinddragelse.

Ulf Hjelmar

Har været med til at foretage undersøgelse af lokalpolitikernes rolle og råderum i 2009 samt af borgernes forhold til lokalpolitik i 2013. Har desuden i sin forskning bl.a. fokus på offentlig-privat samarbejde og kvalitetsudvikling i den offentlige sektor.

Kurt Houlberg

Har været med til at foretage undersøgelser af lokalpolitikernes rolle og råderum i 2013. Har desuden i sin forskning bl.a. fokus på kommunernes økonomistyring samt deres økonomiske prioritering og produktivitet.

Jakob Kjellberg

Er ekspert i sundhedsøkonomi og sundhedsvæsnets udfordringer. Har i sine analyser bl.a. fokus på både regionernes kommunernes sundhedsopgaver, sundhedsvæsnets økonomistyring og økonomiske prioriteringer samt på kvalitetsudvikling i sundhedsvæsnet.

 

Hvis du søger en ekspert inden for andre regionale eller kommunale emneområder , kan du kontakte kommunikationschef Charlotte Konow, chko@kora.dk eller tlf. 5050 9501. Du kan også søge i listen over medarbejdere.